Hinnat


Tulkinta/kanavointi (toimitus viestinä sähköpostiin)

75€

Puhelintulkinta

60€ 30min
120€ 60min
tai 2€/min


Henkilökohtainen katselmus (tapaaminen) 60min

120€ (30min 60€)

Kasvuryhmä 3kk

360€

Äänimaljahieronta 60min

65€

Sointurentoutus

20€

Konstellaatio                                              
Yksilöohjaus 55€

Ryhmäkonstellaatio 20€/per hlö 


  • Henkilökohtaisessa valmennuksessa tapaamme kerran viikossa 60min tapaamisessa/ etätapaamisessa. Olen myös tukena whatsappin välityksellä. Tuki tarkoittaa asioiden syvempää katsomista keskustelun kautta avaten ja kanavoitua, sekä selvätietona tulevaa viestiä niin puheen kuin tekstinkin muodossa. 

  • Kasvuryhmä on muutaman ihmisen ryhmässä tapahtuva , jossa luottamuksella katsotaan asioita yhdessä, tuetaan omaa sekä toisten kasvua. Ohjaan ryhmässä katsomaan asioita syvemmin, välitän selvätietona tulevaa viestiä hetkessä ja ryhmässä mahdollistuu oman selvätietoisen yhteyden vahvistaminen, oman tapansa toimia löytämistä sekä vahvistusten saamista jakamalla ryhmän kesken välittyvää viestiä. Ohjaan myös konstellaation avulla avaamaan perhekenttää, josta nousee alitajuisia ylisukupolvisia toimintatapoja esiin. Konstellaatiossa avaudutaan tarkkailemaan mitä ”kentässä” paljastuu esiin, liittyen asiakkaan kyseisessä hetkessä pinnalla olevaan tilanteeseen. Asian tiedostaminen on jo iso askel ja tarkoitus on antaa alitajunnassa vaikuttaneen asian liikkua siellä, mistä se on vaikuttanutkin. eli ei viedä esiin nousevaa mielen analysoitavaksi, vaan antaa kaiken mikä liikkeelle ikinä lähteekään, liikkua rauhassa alitajunnassa. 
  Ohjaan ja kerron lisää aiheeseen liittyen konstellaation ohjaamistilanteissa.  

  • Tarkoitus on auttaa alkuun omalla tiellään kohti syvempää tietoisuutta, Todellista itseään ja sisäisen tiedon vahvistamista. Ymmärtämään mistä lopulta kaiken takana on kyse ja jatkaa matkaa omaan suuntaansa ns.mielen työkalujen kera (kuten myös yksilövalmennuksessakin. Siinä vain keskitytään ilman ryhmää ymmärtämään miksi asioita tulee eri muodoissa eteen kohdattavaksi ja löytämään mahdollisuudet, jotka nuo asiat tuovat mukanaan). 
  Todellisen näkökyvyn avaamista (mitä se tarkoittaa) ja sen kautta elämän avautuminen eteesi erilaisella tavalla.

  • Äänimaljahierontaan sisältyy alku- ja loppukeskustelu, hieronnan osuus on n.40min

  Tulen mielelläni myös työpaikoille, jos toimitilasta löytyy sopiva rauhallinen, erillinen tila äänimaljahierontaa varten, tekemään sovittuna päivänä hierontoja halukkaille. Silloin äänimaljahieronnan kesto on 30min ja hinta sille on 30€.


  • Toteutan sointukylpyjä tilauksesta, sekä eri paikoissa vaihtelevasti. Ilmoitan ajankohdan sekä paikan erikseen. Tilattuna hinta sovitaan erikseen.

  Sointukylvyn voit myös tilata esim. työhyvinvointia tukemaan työpaikallesi.
  Teen mielelläni niitä myös erilaisille ryhmille. Ota siis rohkeasti yhteyttä!


  Varaa sinulle sopiva palvelu