Hinnat

Kirjallinen kanavointi

80€

Tulkinta (toimitus viestinä sähköpostiin)

45€

Puhelintulkinta 30min

55€

Henkilökohtainen katselmus (tapaaminen) 60min

100€

Henkilökohtainen valmennus 

3kk pakettina ostettuna 180€/kk

250€

Henkinen piiri (kuukausimaksu)

130€

Äänimaljahieronta 60min

65€

Sointurentoutus

25€


Henkilökohtaisessa valmennuksessa tapaamme kerran viikossa 60min tapaamisessa/ etätapaamisessa. Olen myös tukena whatsappin välityksellä. Tuki tarkoittaa asioiden syvempää katsomista keskustelun kautta avaten ja kanavoitua, sekä selvätietona tulevaa viestiä niin puheen kuin tekstinkin muodossa. 

Henkinen piiri on muutaman ihmisen ryhmässä tapahtuva kohtaaminen, jossa luottamuksella katsotaan asioita yhdessä, tuetaan omaa sekä toisten kasvua. Ohjaan katsomaan samalla tavoin kuin yksilövalmennuksessa asioita syvemmin, välitän selvätietona tulevaa viestiä hetkessä ja ryhmässä mahdollistuu oman selvätietoisen yhteyden vahvistaminen, oman tapansa toimia löytämistä sekä vahvistusten saamista jakamalla ryhmän kesken välittyvää viestiä. 

Tarkoitus on auttaa alkuun omalla tiellään kohti syvempää tietoisuutta, Todellista itseään ja sisäisen tiedon vahvistamista. Ymmärtämään mistä lopulta kaiken takana on kyse ja jatkaa matkaa omaan suuntaansa ns.mielen työkalujen kera (kuten myös yksilövalmennuksessakin. Siinä vain keskitytään ilman ryhmää ymmärtämään miksi asioita tulee eri muodoissa eteen kohdattavaksi ja löytämään mahdollisuudet, jotka nuo asiat tuovat mukanaan). 
Todellisen näkökyvyn avaamista (mitä se tarkoittaa) ja sen kautta elämän avautuminen eteesi erilaisella tavalla.

Äänimaljahierontaan sisältyy alku- ja loppukeskustelu, hieronnan osuus on n.40min

Tulen mielelläni myös työpaikoille, jos toimitilasta löytyy sopiva rauhallinen, erillinen tila äänimaljahierontaa varten, tekemään esim. 1-4krt/kk sovittuna päivänä hierontoja halukkaille. Silloin äänimaljahieronnan kesto on 30min ja hinta sille on 30€.


Toteutan sointukylpyjä tilauksesta, sekä eri paikoissa vaihtelevasti. Ilmoitan ajankohdan sekä paikan erikseen. 

Tilattuna hinta sovitaan erikseen.
Sointukylvyn voit myös tilata esim. työhyvinvointia tukemaan työpaikallesi.
Teen mielelläni sointukylpyjä myös erilaisille ryhmille kuten erityisryhmille, lapsille, vanhuksille, polttariporukoille tms. Ota siis rohkeasti yhteyttä!


Varaa sinulle sopiva palvelu