kanavointeja

5.6.2023


Katsoessasi täällä ympärillesi, mitä haluat nähdä? Valinnan mahdollisuus on jokaisessa hetkessä. Näetkö ja siten palautatko mieleesi pyhän viattomuutesi, vai näetkö egosi rakentamia tarinoita?

Mitä haluat opettaa itsellesi, sen mukainen on valintasi. Olet oppinut arvostelemaan ja pelkäämään kaikenlaista, olla luottamatta "toisiin" kehosta erillisiin tahoihin. Olisitko valmis vihdoin oppimaan ja opettamaan mielesi näkemään jokaisen erillisyyden osasen omanasi? Mielesi osina, kääntyen sisimmän viisauden ohjaamana todella näkemään Itsesi? Täydellisen viattomuuden itsessäsi muiden kautta, myös kehon kautta, jossa nyt matkaat. Valitsisitko löytää itsesi kokonaisempana ja siten avautua omalle suuruudellesi? Enää ei ole aika pienentää itseäsi, samalla ainoa tapa laajentua ja havaita oma suuruutesi on laajentaa mielesi ohitse erillisyyden arvostelun ja egon tarinoiden. Askel kerrallaan, kohtaaminen kerrallaan ja auttaa mielesi takaisin luottamuksen puhtaaseen tilaan. Täällä ei ole voimaa, joka ei palvelisi täydellisesti sinua. Kysymys on enemmänkin milloin heräät siitä oppimaan. Jokainen kokemuksesi, kehossa vietetty elämä, hetki, on mahdollisuus kääntyä ulkoisesta sisäiseen, olla läsnä itsellesi ja alkaa hahmottamaan viisautta, johon tarttuessasi alat opettamaan sitä myös ulkoisten tapahtumien kautta mielellesi kuin uudestaan. Se on aina sinussa, vaikka täällä maailmassa olet opettanut itsesi ensin katsomaan ulkoista, opetellut mitä mikäkin tarkoittaa, kuinka siihen reagoida ja egosi tarinat ovat voimasi tukemana alkaneet. Kukaan ei ole sinua vastaan kun alat palata taas takaisin, vaikka egosi saa tarinansa kutkuttavan vetäviksi ja koukuttaviksi pysyä niissä kiertämässä kehää. Ne eivät johda mihinkään, vaikka vaikuttavat sille. Tämä maailma on pullollaan voiman vaikutusvallan illuusioita, tarpeita, kohteita, tavoitteita jne jne. kuin myös pelkoa, luottamuspulaa, syyllisyyden ja häpeän tarinoita, mielenvikaisia tapahtumien sarjoja, jotka voivat olla hyvinkin houkuttelevia tartuttavaksi. Ne eivät silti ole vaarallisia tai omaa lainkaan voimaa, vaikka ne sitä vaikuttaisivat olevan pullollaan. Ego on illuusioiden mestari, itse kaikkeuden mestari. Kumman oppeja valitset uskoa, sisällyttää matkaasi hyvin erilaisia kokemuksia. Oppiminen takaisin on kuitenkin väistämätöntä ja askel itsesi todelliseen tuntemiseen, on tehdä valinta siinä, mihin uskosi mukana haluat laittaa voimaasi. Kuunteletko sisimpäsi viisautta ja avaat silmäsi viattomuudellesi. Astutko tarinoiden läpi muuttaen mielesi niistä, avautuen näkemään todellisen itsesi kaiken tarinoinnin taustalta. Jumalkipinän havainnoiden laajuudessaan ja kuinka se yhdistää kaiken. Kaikki palvelee sinua aina, valitset tarinat tai totuuden. Sinä olet taiteilija oman elämäsi piirroksen takana ja täällä ihan kaikki toimii valintasi mukaisesti, tiedostat asia tai et. 
 

26.4.2023

Elämä sujuu voimallani täydellisesti kaiken siellä vapaasti liikkuen haluamallani tavalla, vaikka palaisinkin Totuuteen mielessäni. Sen puhtaammin ei voimaa voi käyttääkään täällä, kuin irtautuen lopputuloksen odottamisesta ja jokaisesta kehon mukaan asetetusta tarinasta. Karavaani kulkee unessa, vaikka tietoisuus heräisi harhasta, jota päivätietoinen mieli tunteilla ruokkii jatkuvasti, voimaa lypsäen tunteiden välityksellä tarinoita/unta toteuttamaan valitulla tavalla. Havahtuminen unien kuvioista ja "selkänsä", eli mielensä kääntäminen niille, avaa väylän vapautumiseen. Tarinoiden houkuttelevuus alkaa hävitä tietoisuuden vapautuessa tilalle Totuudessaan. Viisauden tilan kutsu saa mielen epäilemään, sekä tarkastelemaan egon tuotoksia, joka vapauttaa niissä olevaa voimaa palautumaan takaisin kuvioista. Tätä ei voi välttää, jos valitsee totuuden.


Rauhan laajuus on niin ilmiömäistä ja todellista, hävittäen egon tarinoissa koko ajan läsnäolevan kaipauksen, etsinnän täyttää jotain itsessä, löytää täyttymyksen tunnetta, että siihen yhdistyessä alkaa valita tuon totuuden väylän tietoisemmin ja tietoisemmin ja palaa jossain kohtaa mielummin siihen, kuin tarinoiden tunteissa vellomiseen. Havahtumisen alku on tapahtunut jo aikaa sitten. Nyt vain herätellään mielen osasia laajemmin, tuoden kaiken näkemänsä takaisin totuuteen, oman kehon kokemuksen välityksellä, sallien näkymän olla mitä on ja yhdistäen ulkopuoliseksi kuvatun ja uskotun mielensä yhteyteen ja rakkauden yhdistävään voimaan laajentua yhden kautta kaikkeen. Sulautua ja sulauttaa täällä kokiessa kaikki kaiken yhdistäväksi rakkaudeksi, jota illuusion verho peittää erilliseksi. Mielen voima liikkuu ajan ulkopuolella, sen kyky on mahdollisuus erillisyyden harhasta huolimatta kulkea ja nähdä eri tavoin tarinoiden osia, joita sulauttaa anteeksiantoon, puhdistaen erillisyyden osasten pelkoja. Vapauttaen tarinoissa osallisia kantamasta syyllisyyden taakkoja ja pelkoja tuominnasta, yhdistyen rakkauden väylään, avautuen omalle viattomuuden valolleen ja tuoden sitä kautta valoa lisää elämänä koettuun tilaan. Rakkauden ylittäessä maalliset egomielen projisoimat rajat. Yhdistäen ihmeellisellä tavalla kehojen kautta nousevien tarinoiden puhdistumisen välityksellä valonsa kaikkialle tässä maailmassa. Monen päivätietoisuuden ohittaen, silti kaiken tapahtuessa ns.taustalla jatkuvasti värähdellen ja liikuttaen suurempana suunnitelmana kehoja ja elämäntapahtumia, meidän kokiessa pienuuden harhassa maailman olevan suuren, kun uni on todellisuudessa vain pienen hetken ajatus.
26.4.2023

Sinussa on voima tuottaa mitä tahansa näkyväksi. Luota voimaasi. Ohita harhan pelinappulat ja luulemasi sääntöjen kuviot ja vapauta energiasi luomaan. Luomisvoimasi on autenttisen puhdasta, täydellisen kaikkea koskettavaa rakkauden valoa, joka avautuu mielellesi esiin, kun valitset siinä olla läsnä ja avautua kyvyllesi liikuttaa harhan tarinoita täydellisesti valintasi mukaan, päivätietoisuuden ohittaen ja syvää sisäistä tietoa kuunnellen. Voimasi avaa ajan ohittavasti rakkauden läsnäolevan energian kautta liikkeen esiin maailmassa, jossa kuvittelet kulkevasi. Avaudu nyt vain tuntemaan se, kuulemaan sitä ja oppimaan siitä. Muita tekoja et tarvitse, kuin antautumisen tähän hiljaisuuden ja näennäisen pysähtymisen kautta. Salli muutoksen tapahtua mielessäsi, ilman mitään maallisia tarpeita tehdä kehosi kautta mitään. Salli kaiken vain olla. Tulla näkyviin. Hajota niihin (tarinoihin) tarttumattomuuden kautta kokonaan. 

24.4.2023


Sallikaa. Antautukaa virtaan jossa nyt jo kuljette. Vastustus rajoittaa ainoastaan kulkua vapauteen. Teillä on ilo, johon voisitte asettua ja kulkea luottamuksen puhdistavaa tietä kehollanne. Helposti, kevyesti ja kaikkea ihastellen. Sielunne rauhan levitessä kaikkeen mitä mielenne koskettaa, kirkastaen totuuden esiin. Turvallisuuden kokemuksen lisääntyen samalla. Kosketuksen kautta valon voiman tuoden rauhan silmuja esiin jokaisessa kohtaamassanne asiassa, ihmisessä, tilanteessa, kokemuksessa.


Näemme teidän puhtautenne, täydellisen viattomuutenne ja kuulemme jokaisen soinnun, jota värähtelette. Valon laulun nousevan sielunne yhteydestä, jossa herkkyys soljuu kirkkaana, hyväksynnän avatessa sitä esiin. Sävelmän yhdistyessä erilaisiin sointuihin kehojen kohdatessa erillisyydessä. Sen herättävä vaikutus on valtava ja alkaa kantaa hedelmää. Anna kehosi tuntea sisäinen sävelmäsi ja puhjeta kukkaan, nupun kautta herkästi heräten auki. Loistaen, lähettäen valoa ja iloa sävelmällään eteenpäin ja avaten lisää nuppuja esiin. Teidän kauneutenne on sanoilla rajallisesti kuvattavaa, joten tuntekaa se. Hengittäkää sitä, pysähtykää hetkeksi silmät sulkien, antautuen kuuntelemaan, sallien rauhan, sekä ilon kulkea energiassanne. Se tulee sisimmästänne, sielustanne. Tehkää itsellenne tutuksi tämä oma kokemuksenne siitä ja keskittäkää mielenne latautumaan siihen toistuvasti. Antakaa itsenne laajentua kehon ylitse, voimaantua ja oppia omasta voimastanne. Tämä johdattaa teidät vapaammin virtaavaksi, elämän kuvioiden läpi keveämmin kulkevaksi ja valon voiman ankkuroijiksi. Valitkaa vanhojen tarinoiden sijaan kuunnella sieluanne. Se on lahja itsellenne ja maailmallenne, jossa kehossa elätte kokemustanne. 

4.3.2023


Raha-asiat nostavat tunnetta, pelkoa ja epäilystä selviytymisestä.


Ei ole hätää. Olet aina suojeltu ja sinusta huolehditaan. Tarkoitus on katsella järjetöntä maailmaa, jossa mielisairaat uskomukset liikkuvat näkymättömyydestä näkyväksi ja purkautuvat uuteen muotoon mahdottomuudessaan. Maailma ja elämä ei ole kärsimystä ja asiat tulevat järjestymään niin, ettei elämästä tarvitse huolehtia (ellei niin valitse itse tehdä ja pysyä onnettomana mielensä rajallistavan osan tarinoidessa huolehtijasta saamallaan voimalla lisää huolta/huolehdittavaa esiin)

Vapautuminen mielen illuusion ansasta on käsillä. Katso pelkoja rohkeasti, tunne ja anna tarinoiden kulkea mielesi (ja elämäsi) lävitse. Katsele samalla sivusta mitä kaikkea paljastatkaan itsestäsi esiin. Rakasta itseäsi, anna anteeksi ja hyväksy kaikki. Kaikki ympärilläsi viriävät tarinat, sekä itsessäsi kokemuksina tuntuvat tarinat. Anna kaiken olla juuri niin kuin ne ovat. Katsele mielesi ja kehosi kokemia reaktioita hiljaisuudesta käsin, ja ota vastaan henkesi viisaus. Totuus astuu esiin, kun käännät huomiosi tarinoista syvemmälle kuunnellen. Tarinoiden osaset linkittyvät osittain toisiinsa, halu hallita ja ratkaista näkyy selkeänä. Hyväksy päivätietoisuutesi tarina pienuudestasi, sen ristiriitaiset ajatukset yrityksistä hallita kokonaisuuksia (ja olla niin iso, että muka pystyisit siihen ja samalla niin pieni, ettet voi asioille mitään, tai mitä se ikinä tarinoikaan) ja samalla kyvyttömyyden tunne vaikuttaa mitenkään mihinkään. Mikään tuosta ei ole totta. Kaikki voima on sinulla ja samalla ei ole tarvetta hallita jotain, jonka olet suunnitellut itsellesi jo ennen kehoon tulemista. Suurempi suunnitelma huolehtii täydellisen kyvykkäästi itse itsestään, kehosi matka vain helpottuu, kun et yritä niin kovasti jotain, mistä et tiedä juurikaan mitään. Usein vain luulojen/olettamusten pohjalta toimien ja hidastaen kaiken saavuttamista, joka sinulla jo on hallussasi. Kahlaa ajatusten läpi täydelliseen turvallisuuteen ja uskalla elää! Uskalla nauttia kehon matkasta ja anna sen kulkea keveästi matkaansa. Sillä ei ole vihollisia, eikä mitään todellista hätää koskaan. Vain reitti suunnitelmasi läpi eläen ja oppisi sinulle näyttäen. Uskot tunteisiin ja niihin linkitettyihin tarinoihin. Samalla koko ajan olet turvassa, jo perillä ja mielesi on kaiken taustalla täydellisen vapaa.

Tunnet jo eron näiden kahden osan välillä. On aika astua vielä enemmän Totuuden puoleen katsoen ja sitä kuunnellen. Mikään ei ole mahdotonta, kuin ei myöskään tarpeellista, joten luominen tapahtuu vapaudesta käsin aivan erilaisella energialla kuin yrittämällä. Egon sanoittaman tavan kautta kaikki on aina puolittaista, ei koskaan täydellisen täyttävää. Kun taas pyhän yhteyden kautta voit kokea täyttymyksen lähelle pääsevää kokonaisvaltaisuutta, vapautta ja iloa. Löytää jotain autenttista, puhdasta täyttymyksen tunnetta, tilaa, jossa täydellinen vapaus olla sekä luoda rajattomasti, on läsnä.

Näe ja koe, kuinka et todellisuudessa ole mitään mitä luulit olevasi, tai mitä ympäristösi peilaa ajatustesi kautta sinulle sinusta, tai yhtään mistään. Käänny sisäänpäin ja ole läsnä. Samalla elämä liikkuu kehosi ympärillä koko ajan ja osa sinusta liikkuu sen mukana, osa tarkkailee kaikkea samalla. Opi olemaan läsnä molemmissa tiloissa yhtäaikaa. Teet sitä jo, nyt on mahdollista tiedostaa kokonaisuuttasi tietoisemmin ja havainnoida kuinka kaikki liikkuu voimasi mukaisesti. Voit jopa testailla sitä eri tavoin. Oppia ja huomata kuinka vähän eroa on maailmassasi olevilla käsitteillä pienistä ja isoista nyansseista, taajuuksista tms. Kuinka ne kaikki ovatkin samaa, vaikutelmasta huolimatta. Mielen häiriö on aina mielen häiriö, riippumatta sen näennäisestä koosta tai voimasta. Jokaisessa niissä on itsesi siihen laittamaan voimaa. Muuten tuota tapahtumaa ei olisi, jos et siihen voimaasi olisi ohjannut mielesi kautta.

Kerää siis edelleen voimaasi takaisin. Pura anteeksiannolla tarinoita voimasi ympärillä ja tunnista, kuinka käsitys itsestäsi laajenee. Tarinoita on niin paljon ja samalla vain yksi, tuon yhden sisältäessä maailmasi kaikkinensa, keskity siihen, joka sinussa on esillä milloinkin.

Katsele, kuljeta kehoa ja anna sen kokea kaikenlaista. Älä pelkää, vaan vapauta kehosi peloista ja mielesi samalla tarinoista. Avaudu ilolle, joka laajentaa perspektiiviä tarinoiden suppeasta rajallisuudesta kohti rajattomampaa tilaa. Kykyjäsi luojana avataan esiin, sitä mukaa kun itse sallit sen. Avautuminen onnellisuuden sallimiselle, hyväksymiselle ettei maailma olekaan kauhea tai raskas paikka, vaan juuri sitä mitä itse haluat sen olevan. 


 Tälläistä nousee tässä aamulla opettamaan itseäni Totuudesta.♥️

 

9.5.2022

Tämä maailma on minun maailmani, sisimpäni erillisyyden harhan kuvaelma. Olen valinnut tulla tähän kehoon sen oikaisemaan, purkamaan ajatusten kirjon, joka tarinoina esiin on ilmentynyt ajan kierrossa. Kaikki aika katoaa, koska alan ymmärtämään ettei se kannattele mitään. Tarinat kannattelevat aikaa ja saavat sen vaikuttamaan oleelliselta, sekä todelliselta tässä mielen harhassa. Tarinoiden projisoivan tuottamisen, erillisyyttä ylläpitävän osan tehtävä on selkeä epäselvyydessään. Kuinka tämä egoksi kutsuttu osa Totuuden ja tämän maailman välillä on kuin linssi, joka hajottaa valon eri sävyiksi, saaden ne vaikuttamaan erillisiltä (sekä eri värisiltä) itsenäisiltä valonsäteiltä. Linssi liikkuu ja vaihtelee pirstaloitujen osiensa paikkaa, saaden valon tanssimaan eri tavoin ja liikkumaan luoden erilaisia tarinoita (vertauskuvallisesti kuin kaleidoskooppi). 

Sisimmässä on väylä nähdä Totuus, valon olevan vain yhdenlaista (sisältäen samalla jokaisen sävyn itsessään) ja katsoa tämä linssi ohittaen, havaiten yhden kokonaisuus ennen sen hajoamista sävyjen eri osiksi. Tunnistaa osansa kokonaisuuteen palaamisessa (tähän kokemiseen tulemisen tehtävänsä) ja tuoda siten mielenrauha värien paljouden maailmaan. Yhdistää jokainen sävy osaksi itseään tuomitsematta tai arvostelematta. Antautua laajenemaan erillisyyden ohitse ja avaamaan mielensä hyväksymään kaiken kehon ympärillä, ja sen sisälläkin olevan tarinan, mielessään olevaksi omaksi sisäisen ristiriidan näyttämöksi. Tähän tehtävään antautuessaan pelko alkaa hälventyä, mielenrauha palata ja vapauttaa pelon ilmentymiä. Turvallisuuden kokeminen mielessä, ilmentää samaa kehollekin tarinoiden käänteissä. Kaikki rakkaus, turvallisuus, rauha, lempeys, runsaus tai mitä ikinä mieli kaipaakaan, on mahdollista löytää toteutuvaksi maallisessa vain löytäessä sen todellisesta mielestään ensin. Maailma tottelee ainoastaan mielen tuomia tarinoita, niiden muokatessa ns.linssin muodostamia valon kuvioita maailmaan, jossa uskomme olevamme. 

Todellisuudessa maailma on mielemme tuotos, joka on ainoastaan mielessämme. Ei Itse, me siinä ja sen armoilla. Mielen palatessa asteittain tähän tietoon, alkaa luomisen purkauksia tulla esiin. Oman voiman ymmärtäminen lisääntyä, ohittaen sekä purkaen pelon ulkopuolisesta voimasta ja Tieto virrata sisään yhtenäisenä valona, erillisyyden harhaa haihduttaen. Mieli oivaltaa voivansa opettaa vain itseään ja kaiken mielen ympärillä olevan palvelevan valitsemaansa ajatusta täydellisesti, sen mukana halutunlaiseksi muokkautuen. (Oli se keho tai maailma kehon ympärillä) Ajatuksesi piirtää Totuuden paljastavaa maailmaa esiin, kun olet sen valmis valitsemaan. Mikään ei ole mahdotonta, sillä ainoa oppilas olet sinä. Erillisyyden harha alkaa menettää merkitystään, kun alat keskittyä etsimiseen siinä, minkä koet täällä olevan itsesi. Itsen käsitys laajenee, kun vapautat mielesi laajenemaan kehon ja erillisyyden maailman ohitse. Hyväksymään Itsen nostavan kaiken harhan esiin kehosi ympärillä, jotta oppisit sitä katsomaan Totuuden silmin ja vapauttamaan mielesi itsen pienuuden ajatuksen rajoittavasta tarinasta. 

Itsen laajuus ja voima on niin valtava, että se tuottaa kokonaisen maailman esiin kehoineen kaikkineen, jotta voisit katsoa läpi keksimäsi tarinoiden ja oppia valitsemaan ajaton totuus, Todellisen rakkauden muuttumattoman olemisen kauneus ja havahtua takaisin harhan unesta. Havahtua iloitsemaan, ettei siitä mikään ollutkaan todellista ja nauraa lempeästi mielen kehittämälle kuvitellulle maailmalle. Ja sille, kuinka ihmeellisen todelliseksi sen pystyy tekemään, kiertäen kehää kunnes valinta yhdistää kaikki, alkaa todella yhdistämään erillisyyden yhdeksi jälleen. Huomatakseen kyseessä olleen ainoastaan hullun ajatuksen. Palaaminen eheäksi pyytää antamaan hullut ajatukset anteeksi. Siten ne menettävät merkityksensä ja niihin laitettu voima palaa alkuperäisen ajatuksen valinneeseen mieleen. Harha katoaa, jonka tilalle on mahdollista valita Totuuden ajatuksen valaiseva, sekä yhdistävä rakkauden lähteen väylä. Sen laajeneva lempeä vaikutus näkyy ja tuntuu mielessä, sekä sen kautta rakennetussa kuvassa maailmassa heti. Se puhdistaa välittömästi kaiken, mikä ei ole Todellista ja Totuudesta lähtöisin. Merkityksetön haihtuu mielestä, eikä silloin pääse enää projisoitumaan kuvina sekä tapahtumina keholle esiin. Niin kauan kuin erillisyyden harhassa on mielen osasia, piirtyy harhan kuvia mielelle. Samalla niistä jokainen on mahdollisuus valita niiden sijasta mielen vapaus.

27.4.2022


Minä on kaikkeudessaan niin laaja, ettei kehossa oleva mielen osa tajua omaa laajuuttaan. Itse ei rajoitu mihinkään ja siinä on kaikki tieto. Olemisen keveydessä siinä (itsessä) virtaa tai oikeastaan vain on ihan kaikki mikä on todellista. Se ei tunne muuta kuin Totuuden. Kaikki harha on todellakin vain sitä, harhaa ja liittyy ainoastaan epäilevän mielen ajatuksien pallotteluun totuuden "ulkopuolella". Tämä kaikki on vain mielen liikahtelua ja pelosta ilmentynyttä unen tarinaa, jota erilliseksi itsensä uneksiva mielen osa katselee, ja kääntelee kuin eri suuntiin, kehon avulla siinä matkaten. Se ei liity totuuteen millään tavalla, ei keho, ei unen maailma ja sen säännöt tai lait. Totuuden ikiaikaisia lakeja on mahdollista oivaltaa, kunhan on valmis näkemään kaiken tämän maailman monimutkaisuuden takana olevan yksinkertaisuudessaan kauniin ja viattoman maailman. Siihen astuessaan mielensä kautta, se alkaa näkymään myös kehon kokemuksina ja keveytenä kulkea tässäkin maailmassa, kuin myös kehossa ja oivaltaa koko ajan syvemmin kuinka tämä maailma lopulta Totuuden kautta toteutettuna myös toimii. Yleisesti on mahdollista havainnoida kehon silmin ja kokemuksin, kuinka jokainen mielen valinta tulee näkyväksi kehon maailmaan hyvin nopeasti. Asian ymmärtäminen jollain tavalla edes, antaa mielelle vapautta, joka lisää onnellisuutta sekä irtipäästämisen kokemuksia. 

Yksilön on mahdollista tajuta kuinka kaikki palvelee ainoastaan omaa valintaansa täydellisesti ja ohjaa jatkuvasti meitä suuntaan, jonka itse olemme itsellemme ennen kehoon syntymistä valinneet. On se kokemuksena mitä tahansa ja luokittelee mieli sen eri hetkissä kuinka tahansa, se kaikki on osa omaa takaisin paluumme ja kasvumme suunnitelmaa. Kun mieli jää kiinni johonkin, Totuus sisimmässämme ohjaa meitä ensin lempeästi suuntaan, johon olemme joka tapauksessa matkalla. Jos emme kuuntele sitä, uskalla tai tajua, elämä piirtää esiin kaiken tarvittavan (oppiläksymme eri muodoissa), jotta havahdumme ja valitsemme itsemme. Joka taas avaa oman suunnitelmamme esiin uudella tavalla ja muutos tapahtuu omassa mielessä. Tämä mielen muutos on ainoa todellinen elämää muuntava teko, joka todella päättää kierretyn kehän ja vapauttaa niin oman mielen, elämän kuin siinä olevat tahotkin toimimaan eri tavalla. Avaa erilaisen esiin itsessä, sekä elämässä. Silloin on mahdollista mielen myös kokea turvallisuuden tunnetta, joka helpottaa elämän kokemista ja siinä valintojen tekemistä. Mielen kokiessa olevansa turvassa, on kehokin rauhallinen. Mielen ollessa syystä tai toisesta turvaton, hädissään, järkyttynyt, vihainen tms.keho reagoi välittömästi ja toteuttaa mielen tunnetilat todellisiksi tässä maailmassa.

Keho ei silti itsessään valitse mitään, vaan mieli käskee sitä aina ja sen tehtävä on toteuttaa mielen valinta. Tämän olen kokenut monesti elämässäni ja hiljalleen ymmärrän sitä enemmän ja enemmän. Kuinka ihan vaikka raha-tilanne voi laukaista erilaisia reaktioita ja tiloja. Kun sitä on, kaikki tai ainakin osa egomielen puute-tarinoista häipyy taustalle. Niille ei juuri nyt ole tarvetta, mutta kun rahat ovat tiukilla, mieli kapenee, keho kuin tiivistyy vähän kasaan stressiajatuksista kireämmäksi. Tuntuu kuin valintojen mahdollisuudet olisivat kadoksissa ja ulottumattomissa. Ja samalla alkaa myös ajatuksiaan välittömästi ilmentämään elämän kautta esille. Ajatus-tunne-toiminta/tapahtuma. Mitä jos oppisi kulkemaan tuon kaiken ohitse, sen tiedostaessaan hiljalleen? Mitähän tapahtuu, kun alkaakin irrottamaan tästä ns. tapahtumaketjusta? Vapauttaisiko mielensä uskomuksestaan rahaan ja materiaan liittyen, osaisiko päästää omistamisen illuusiosta irti? Vapautuisiko energia virtaamaan vapaasti, ilman että sitä tarvitsisi jatkuvasti ajatella ja miettiä, pohtia tai järjestellä jollain tavoin ensin mielessään, koittaen ratkoa sitä ja sitten kehon tekemisen kautta elämänsä kokemuksessa tuottaa kaikkea enemmän. Mitä jos uskaltaisi antautua virtaukseen ja luottaa siinä ollessaan kaiken järjestyvän paremmin, kuin itse kehon avulla ikinä voisi osata järjestää?

Välillä itsestäni tuntuu, kuin ympärillä olisi paljon tahoja, jotka tarvitsevat, kaipaavat ja haluavat kaikenlaista minusta. Kehostani, mielestäni, energiastani. Kysymys onkin lopulta siitä, etten itse kuuntele itseäni, joka heti peilautuu kaikenlaisissa muodoissa ympärilläni. Syytös on missä muodossa tahansa turha, edes itseä kohtaan. Lempeä ymmärrys, anteeksianto ja tilanteen hyväksyminen, sekä siihen antautuminen purkaa koko kuvion hyvin nopeasti. Kysyn itseltäni nykyään, kun saan mieleni rauhoittumaan ja hiljenemään ajatuksista: "asioilta mitä muut haluaisivat, tarvitsisi ja pitäisi tehdä jne." -Mitä sinä haluat nyt Marna? Tunne on kuin kysyisin sitä puhtaasta laajuudesta käsin tältä kehossa olevalta, pieneksikin ajoittain itseään luulevalta Marnalta. Sisimpäni ja mieleni kokevat yhteistä rauhaa ja ajatukset sulavat, kuullostellen mitä todella oikeastaan haluaakaan juuri nyt. Puhdas tila itselle, olla kosketuksissa vain minuuden kanssa. Hetken. Aina ei tunnu elämän hektisyyden keskellä tämän olevan mahdollista, mutta kysymys taas itselleni: Kuka ajan siihen antaa, jos en minä? Mikä voisi mennä rauhan ohitse, kun lyhyenkin hetken tuoma mielenrauhan selkeys tuottaa maallisessa enemmän kuin mikään muu, minkä ikinä voisi kuvitella olevan tärkeämpää? Ei sillä, että sen tarvitsisi tuottaa mitään muuta kuin mielenrauhan. Mutta totuus tulee silloin läsnäolevaksi (tai oikeastaan mieli on läsnä totuuden viisaudelle) ja selkeys kuljettaa kaikkea vauhdilla eteenpäin. Tällöin kaikki sujuu sulavasti, kuin itsestään ja usein ilon läsnäolossa.

Kysyn myös itseltäni nykyään, mikä saisi sinut (mieleni) pitämään itsestäni? Mikä se asia on, joka saa aikaan tunteen, että pitäisin itsestäni juuri sellaisena kuin olen?

Huomaan, kuinka kaikki maallinen tipahtaa saman tien mielestäni. Mikään minkä elämässäni olen kuvitellut täyttävän tuon rakkauden tyhjiön "sitten kun.." ajatuksin varustettuna, ei ole koskaan täyttänyt sitä. Tuota itseltä saatua rakkauden kohtaa. Koska se ei täyty ulkoisilla asioilla, saavutuksilla tai teoilla. Ne toki ovat osana elämän kokemista ja tulevat luonnollisesti oman rakkauden mukana elämään, mutta tuo rakkaus löytyy vain sisimmästä. Kun sallii itsensä palata tuon osansa luokse, löytää kaikki kaipaamansa rakkaus sekä hyväksyntä itsestään, alkaa tuo tyhjyys täyttyä. Virrata ympärille, kaikkeen omassa kokemuksessa ja silloin ulkoisilla asioilla ei enää olekaan samaa merkitystä, tartuntapintaa ja etsimisen tarve vähenee, haihtuen kokonaan lopulta. Tämä nousee itsestäni itselleni, tässä kohtaa omaa tietäni esiin. On aika löytää itseni ja todella katsoa, mitä olen, rakastaa ja hyväksyä ja iloita itsestäni.💞Tämä on jokaisessa oleva avain onnellisuuteen, rakkauteen ja täyteen elämän kokemiseen.

Tämä matka on nyt, tänä keväänä avautunut tähän pisteeseen ja kaikki elämässäni johdattanut minua itseni luokse. Ja kuinka tärkeälle ja kiitollisuutta nostavalle se tuntuukaan.🙏🏼☺️❤️
                                                                           26.3.2022

Ego ei ole paha. Jos vertauskuvallisesti kääntää mielelle koko kuvion niin, että Todellinen itse on halunnut kokeilla luomisen prosessia itse, eli on niin kutsutun elokuvan tuottaja. Ensin on luotu ohjaaja elokuvalle(elämälle/maailmalle)= ego. Jonka jälkeen Todellisen itsen mielen osia on pirstaloitu näyttelijöiksi tähän maailmaan, jotta luomisen ajatuksen uni/elokuva voi toteutua. Ego ohjaa ajatusten kautta Todellisen Itsen voimaa maailmaan ja se rakastaa draamaa, käänteitä ja tunteiden vuoristorataa. Se ohjaajana on antanut meille erilaisia rooleja toistemme elämissä ja maailman kuvassa. Mielen alkaessa epäillä sen tarinoiden todenperäisyyttä (roolin suorittajat uskovat kaiken olevan totta ja se on olennaista, jotta koko "elämän elokuva" toimisi), sen on mahdollista löytää hiljaisempi oikea lähteensä egon taustalta. Sen ajatukset ja ohjaus on rauhaisaa, lempeää ja helppoa toteuttaa, kunhan mieli on valmis sen ohjausta vain kuuntelemaan. Egon mielestä tarina on tylsä, jos se tulee alkuperäisestä lähteestä ja se yrittää kaikin tavoin saada mielen uskomaan omaa ohjaustaan. Silti sillä ei ole minkäänlaista voimaa tai mahdollisuutta luomiseen tai edes projisaatioidensa ilmentämiseen, ei ilman todellisen mielen voimaa, eli jos ns.näyttelijä ei kuuntele sitä, sen on toteutettava maailmassa "tuottajansa" ajatusten mukana esiin Todellisen Itsen ohjauksen tuloksia. Ego siirtyy siis sivurooliin itse ja mielen osaset alkavat palaamaan takaisin ajatuksissaan lähteensä luokse, ymmärtäen mitä todellisuudessa on ja kuinka kaikki palvelee itseä täydellisesti, juuri oman valinnan perusteella ilmentäen sisimmän rakkautta, tai vastavuoroisesti egon tarinan käänteitä. Aika on egon maailmassa oleva asia, mutta ajattomuudessa sillä ei ole sijaa, eikä merkitystä. Joten näiden ihmisroolien esittäminen jatkuu ajan kuvassa ja egon maailmassa, kunnes mieli ei enää valitse erillisyyden ajatuksia ja ohjausta. 

                                    
                                                                        18.3.2022

Vapautumisen nousu esiin. Maailmanlaajuisesti on tarkoitus nousta vapautumisen teemoja esiin. Korona avasi väylän syvemmin ja tämä sota viimeistelee pelkoajatusten esiin tulon, kuin myös vapautumisen käsitteitä eri tavoin. Mielensä vapauttaminen on suurin työ, jonka voi tehdä elämässään. Silloin egon keinot eivät enää pääse vaikuttamaan omaan olemiseen, eikä mieli koe tarvetta uskoa kärsimykseen, ristiriitaisiin tarinoihin tai egon ajatuksiin. On helpompi katsoa ja ohittaa mielen läpi juoksevat egon ajatukset, pysyen läsnä Todelliselle Itselleen. Rauha lisääntyy ja alkaa peilautua myös elämän kautta takaisin itselle. Sillä ajatuksemme luovat todellisuutemme. Mitä ajatuksia mieli valitsee, keho toimii niiden mukana eri tavoin lähettäen samaa eteenpäin, sen kokeakseen itse tulevissa hetkissä taas. Mielessä vallitseva muutoksen kaaos, on selkeästi maailman kuvissa nähtävänä. Tarinaan voi syöksyä päätäpahkaa ja uskoa egon ajatuksia kaikesta, ohjautuen draamaan toisensa jälkeen. Tai, voi valita nähdä toisenlaisen kuvan, jonka syvempi sisimmän yhteys avaa esiin sisäisen näkökykymme kautta. Minä on muutoksessa, se tarkoittaa sisäistä kaaosta ja sen peilautumista ulkoisena kaaoksena siksi myös. On mahdollista hyväksyä nyt kaikki, mitä ikinä elämänä esiin nouseekaan omassa kokemuksessa ja kollektiivissa, antautua muutokseen ja hyväksynnän kautta löytää avain eheytymiseen, mielen vapautumiseen vanhasta tavasta ajatella sekä toimia. Rakkauskin löytyy vain itsestämme, ohjaus on löytää kaikki itsestä tämän muutoksen tuoman kaaoksen avaaman mahdollisuuden kautta. Kulje siis draaman ajatusten ohitse niin paljon kuin pystyt, valitse etsiä lempeys, rakkaus ja niiden avaama perspektiivi kaikkeen mielessäsi. Esiin voi avautuakin sellaista, mitä et aiemmin ole osannut edes nähdä.💗
27.1.2022

Minussa on kaikki maailman runsaus. Yhteys kaikkinaiseen runsauden virtaan. Kyse ei ole yksilötasolla rahan omistamisen harhasta, vaan ymmärryksestä kuinka kaikki virtaa vapaan koko ajan ja voima minussa ohjailee ajatusteni mukaan mulle se täällö näyttää. Vapautuminen puutteen ja tarpeen ajatuksesta vapauttaa mielen kiinnittymästä epäolennaiseen ja on mahdollista olla läsnä runsauden virrassa, jolloin kaikki ympärillä alkaa jäsentyä luonnollisesti ja ainoa josta on hyvä huolehtia, on mielen kiinnittymättömyydestä liikaa mihinkään mitä elämä tuo mukanaan. Tehdä työtä mielessään, ettei mitään täältä saa mukaan ja että kaikesta täällä saa nauttia vapaasti samalla. Ilman tarvetta kiinnittyä omistamisen ajatuksin mihinkään.

Yllättyä, iloita ja nauttia matkan tuomista lahjoista maallisessa muodossa ja muodottomassakin, jolloin kaikki runsaus suorastaan "haluaa" tulla lisää vapaan virran mukana kokemuksiksi. Syklisiksi ilon ja kokemisen aalloiksi elämän kuviin. Materiaalisena runsautena mitä ihmeellisin tavoin, ilmeten keveästi. Ilman yritystä saavuttaa mitään, antaen kaiken todella vain vapaasti liikkua elämässä sisään ja ulos siinä. "Aikansa kutakin" voi auttaa mieltä ymmärtämään keveyttä, jolla kaikki on tarkoituskin kulkea elämäsi lävitse. Antaen syklien lähteä elämästäsi samalla keveydellä kuin ne ovat siihen tulleetkin, ilman pelkoa menetyksestä. Tietoisena seuraavan syklin saapumiselle elämään aivan erilaisena, oman kasvusi ja mielesi sen mukana vapautumisen kuvana. Älä tartu pelon ajatuksiin, vaan näe kuinka todella aikansa kutakin -ilmaus vapauttaa mieltäsi virtaamaan vapaammin seuraavaan hetkeen, vapaana ajatuksista tarpeeseen ja omistamiseen liittyen.

Olet ymmärtänyt jo palasia mielen vapauteen liittyen ja kokonaisuus on saamassa uuden palasen loksauttamaan sen mitä tiedät yhdeksi. Tämä avaa sinussa erilaisen väylän kohti suurempaa vapautta ja mahdollista elämässäsi isoja näkyviä muutoksia. Tämä koskee maallista tapaasi elää konkreettisesti fyysisesti muuttuvien asioiden alkaessa ilmaantua, kuten oma koti, työ, auto. Luovu lempeästi vanhasta ja ota vastaan erilainen. On sen aika ja se tukee tekemääsi työtä osaltaan. Se halutaan tarjota sinulle ja on aika osata ottaa vastaan. Sinulla tulee olemaan oma "piste", tila jossa saat levittää luovuuttasi rajattomasti ja jossa on tilaa tanssia, hoitaa, ottaa vastaan asiakkaita ja ryhmiä. Salli tämän tulla itsellesi! Anna kaiken virrata nyt elämässäsi ensin ulos ja sitten sisään, äläkä pelkää vaan ymmärrä mistä nyt on kyse. Miksi kaikki tuntuu kuin lipuvan ulottumattomiin, jotta osaisit nähdä sen mitä et nyt osaa edes katsoa. Sinua autetaan nyt vahvasti, koska on aika astua esiin ja muutos sinussa tarjoaa aivan erilaisen elämän esiin aukeamisen.

Sinussa elävä virta kutsuu luokseen ja tehtäväsi avautuu siihen kulkiessasi esiin. Olet jo astunut huomaamattasi virtaan ja se pyyhkii jo sinua sekä sinussa, auttaen mieltäsi hyväksymään sen mihin olet nyt menossa. Matkasi vaihtuu kirkkaammaksi kulkea ja vastustuksesi haihtuu koko ajan, jonka huomaat kykynä antautua hetkeen ja vapaana egon ajatusten tarinoista kuulla, nähdä sekä tietää hetkissä nousevaa ohjausta hyvin selkeänä. Vanha maailma haihtuu taustalle ja alkaa hävitä koko ajan enemmän. Tiedät olevasi vapaa siitä ja sen kuvioista, sillä ne eivät enää saa otetta sinussa, jolloin tilaa vapautuu totuudelle koko ajan lisää. Se ei tarkoita eristäytymistä, päin vastoin. Otat kiinni totuuden tarjoamasta ja se nousee esiin muillekin, osalle jopa taianomaisena. Tiedät sen kuitenkin olevan mahdollisen kaikille ja onkin tarkoitus oman elämäsi oppimana avata sen mahdollisuus erillisyyden osille, jotka eivät ole uskaltaneet uskoa siihen. Sen konkreettinen eläminen tekee totuuden kieltämisen mahdottomaksi osalle, ja yhdistymistä alkaa tapahtua. Laajenemista erilaiseen tapaan kokea elämää ja se tulee esiin maailman eri kolkista, valon lähettiläiden ilmentämänä ennen kaikkea vapauden kautta. Ilman tarpeita olla joku egon maailman kuvan mukaan, vaan näyttäen ja avaten kuinka sama on mahdollista kaikille jotka tuntevat kutsun sisimmässään ja mahdollisuutena löytää se itsestään, apua siihen samalla mahdollistaen.

Se ei tarvitse pelkoa eikö rajoja ympärilleen, vaan avautuu rauhan sekä rakkauden avulla tietä avaten ja sen herättäen ympärillään. Se ei piiloudu ja pienennä mitään eikä ketään, joten se näkee valon kaikessa ja kaikissa. Se ei ole mitään mitä aiemmin on ollut, vaan on vapaa tämän maailman ajatuksista ja siksi ohittaa ne helposti. Luoden rakkauden ilmapiiriä, jossa mielien on turvallista alkaa vapautua itsekseen, kokien tarvittavan ja antautuen ilmentämään omaan kokemukseensa lempeyttä, iloa sekä rakkautta. Joka taas laajentaa tätä luontaisesti lisää ympärilleen ja valon laajentuessa pelko ja varjot alkavat haihtua, joutuen ahtaalle näennäisesti, jotta vapautuisivat hiljalleen kokonaan.

Muutos maailmassa näkyy alkuun kriiseinä, josta rakkauden ajatuksia alkaa nousta esiin lempeämpänä tapana nähdä näennäisiä päättäjiä. Osa heistä tarvitsee omat häpeän ja syyllisyyden kokemuksensa oppiläksyinään ja heidän valitsemansa ajatukset tuomitsevat itse itsensä. Osa oppii antamaan anteeksi ja vapauttaa maailman kantamaa karmaa ja tässä on isoja rooleja kannettavana eri ihmisillä. Osa kuin katoaa synkkiin koloihinsa kokemaan sekä kohtaamaan omia ajatuksiaan ja tekevät työtä itsessään halusivat tai eivät. Tälläkin on suuri vaikutus kollektiiviseen rakkauden energiaan ja osa valitsee rakkauden, osa vielä siirtää seuraavaan inkarnaatioon oppiläksyjä. Saattaa ilmetä kuolemia niin oman käden kautta, kuin muun sairauden kautta, joka nopeuttaa seuraavia tapahtumia. Maallisesta kuvastanne tulee lähtemään hyvin paljon vanhojen pimeiden voimien alla toimivia tahoja, koska aika on tullut jolloin vanha ei enää toimi täällä, ja erilainen on jo niin vahvana muuttanut mielen yhdistymisen voimistumista. Rakkauden valon valinta on paljastanut jo paljon egon tarinoiden taustalla tapahtunutta toimintaa ja näennäisen vallan toimimattomuuden täällä enää. 

Paljon on vielä paljastumassa esiin, joka aiheuttaa egon tarjoaman kuoleman kautta häpeästä vapautumisen ajatusten esiin tuloa. Tärkeää on muistaa ettei tässä maailmassa mikään todella vaikuta mihinkään ja sen pohjalta katsoa kaikkea rakkauden ja anteeksiannon kautta. Lempeästi vapautua egon maailman paljastamista kauheuksista ja väärinkäytöksistä, ja valita nähdä Miksi kaikki esiin nousee. Ja sehän paljastuu vain koska sitä ei enää tarvita, eikä ole sen jälkeen enää. Muutos on näkyvä maallisella tasolla isoina ja järkyttävinäkin kuvina, joka oikeasti kertoo vain valtavasta muutoksesta mielessä maailmaa kohtaan ja siten vanhoista tarinoista irtautumisesta. Antakaa siis anteeksi, antakaa vanhan mennä ilman tarvetta kiinnittyä siihen liian paljoa ja huomatkaa sen alta paljastuva uusi, erilainen maailma. Se on asia johon kannattaa kiinnittää huomiota ja lempeitä ajatuksia nostattavalle energialle tehdä tilaa tuomitsemisen sijaan. Muutos kestää aikansa ja samalla se leviää yllättävänkin nopeasti kaikkialle esiin, olevaksi. Valinta on teillä. Vieläkö draaman tarinoihin olette halukkaita kiinnittymään, vai valitsemaan aivan erilaisen maailman? Vain teillä on voima valita ja siten luoda vapaampi kokonaisuus seuraavien sukupolvien tuomien lahjojen avautumiselle, ja kokemuksessanne tässä kohtaa jopa uskomattomalle tuntuvalla tavalla muutoksen, sekä kehityksen tapahtumisen maapallolla.                                             


                                                                      20.12.2021

Kaikki mitä kehoni kokee ja missä ja miten liikkuu, on täydellisesti oma valintani. Mitään ei tapahdu kehoni tarinassa, mitä en siihen itse olisi ajatuksin projisoinut. Usko itseen tai sen puute. Jokainen ajatus perheeseen, työhön, ystäviin, elämään ja maailmaan liittyen näyttäytyy kehon silmille juuri sellaisena, kuin olen sannajatuksena valinnut. Kyse ei ole mistään muusta ja tämän totuuden hyväksyminen on alkanut. Ymmärrys sen pohjalta kaikkeen lisääntyy koko ajan ja kun portti on nyt auki, laajeneminen on väistämätöntä. Tätä kohti olen kulkenut ja nyt vasta oikeasti matkani Itseen alkaa kunnolla. Irtautuminen tarinoista, Todellinen valinta nousee esiin selkeämmin jokaisessa tilanteessa ajan sisällä ymmärrys siitä mitä todella olen ja uskominen siihen. 

Muutos on kokonaisvaltainen, koska Itse kattaa kaiken. Ja ihan kaikki. Kuinka mieli toimii ja on toiminut, mitä voima tarkoittaa (että se ei liity egon tarjoamaan ajatukseen voimasta, joka sen tarinoissa on erillisyydessä toisia ylittävää ja omaa etua ajavaa, vaan täydellisen rakkaudellista, kaiken sisältävää ja kaiken itseksi tunnistavaa rakkautta, lempeää eikä mitään Todellista tuhoavaa. Egon maailmaa se ei tunnista vaan on vain olemassa, puhtaasti väreillen iloa, olemisen puhtautta ja kaiken kattavaa. Sen eteen ei tarvitse tehdä mitään tai saavuttaa mitään, ainoastaan mielessään palata sen luokse. Sen luokse voi palata mitä enemmän ohittaa mielessään tarinat, eli ei valitse niitä muutoin katsoa kuin nähdäkseen mihin on valinnut uskoa ja purkaa sen. Valitsee kulkea tarinoiden läpi koskettamatta niitä enää, jolloin palaa luonnolliseen olemisen rauhaan josta on mahdollisuus nähdä hiljalleen alkuun. Mielen selkeys seuraa ja on valmiimpi valitsemaan koko ajan enemmän Totuuden näyttämän kuvan, joka ohittaa kehon näennäisen tietoisuuden egon tarinoissa. Voimasta käsin vapautuen, kaikki maallinen alkaa myös vapautua ja puhdas rakkaus itsessään sisältää jo kaiken, joten siitä käsin ajatusten luoma kehon todellisuus on täysin erilainen kuin egon ristiriitainen monimutkaisuuksien sokkelo, puutteineen ja käänteineen. 

Todellinen Itse käyttää kehon matkaan vielä mielessä olevaa maailmaa, mutta kuvat vaihtuvat oppilaan oppimista tukeviksi nyt rakkaudesta käsin. Ja kehon kokema maailma ohittaessaan egon tarinat, muuntuu Totuuden voimaa sekä ajatuksia kuvaavaksi. Mikään draama ei tule enää totuudeksi, kun mieli on irtautunut egon luupista, joten sisäinen näkökyky alkaa piirtyä kuvaksi kehollekin, kunnes sekin on hiljalleen tarpeeton. Tämä tapahtuu kun mieli on valmis ja todella luopunut jokaikisestä tarinasta, jonka ego on ikinä esittänyt ja on jo irtautunut niiden pauloista. Mielelle ei enää siinä kohtaa ole merkitystä kuinka keho tarinan maailmasta poistuu, koska on jo palannut alkuun. Ymmärtäen ettei kehoa ja kehoja koskaan ollutkaan. Ja uni on palvellut tarkoituksensa täydellisesti. Se on jo tapahtunut ja siksi kun alkaa palata Todelliseen mieleen, mikään egon projisoima draama millään näennäisellä tasolla ei ole todellinen. Egon tarjoamat nyanssit kehon henkilökohtaisista ongelmista maailmallisiin kaikkia koskeviin ongelmiin menettävät merkityksensä. Todellinen anteeksianto on merkittävä työkalu tässä vapautumisessa ja todella on nopea väline yhdeksi vapautumisessa.

Totuuden yhdistyessä mielessä erillisistä osista yhdeksi, saa egon yrittämään ohjata mieltä tarinoihinsa erillisyydessä projisoimaansa kilpailun tarpeeseen. Uskomaan eri tasoihin joilla olemme ja siihen, että aina joku on edellä, parempi ja itseksi luokittelemansa keho riittämätön. Että se mitä olisi tarjoamassa maailmalle, on jo jonkun toisen toteutuksessa ja siten haluaa mielen uskovan ettei tämän yhden kehon tuomaa enää tarvita, tai sille ole tilaa kun kaikki on jo tapahtumassa. Tämä on manipulointi, jotta ei kulkisi enää yhtään kauemmas egon tarinoista ja vielä tarttuisi epävarmuuteen ja voimattomuuden ajatuksiin. Ajatuksia kuinka jakaessaan oppimaansa ja "saavuttamaansa", olisi mahdollista menettää jotain.                                  

4.11.2021

Olet tullut päätökseen ja siirtymä erilaiseen on jo paljolti tapahtunut. Seuraavaksi alkaa maallisen kuvan toiminta mukautumaan uuden itsesi muotoon. Kehosi, kotisi ja työsi, jopa perhekuviosi muuntuu erilaiseksi.

Avautuminen tehtävällesi tapahtuu maallisesta näkökulmasta katsottuna konkreettisesti. Olet valmis. Valmis siihen mitä tiedät sisimmässäsi olevan osasi näennäisessä ja oppimaan kasvusi nostaman vapauden avaruudellisuuden kautta universaalin rakkauden lähettilään seuraavaan rooliin. Taustalta esiin nousevaksi tiedon oppijaksi ja opettajaksi itsellesi. Maallisen kuvan matkasi siis muuttuu paljon. Matkustelu on osana siinä, mutta anna sen tapahtua omalla ajallaan. Kaikki tulee yllättävä nopeasti esiin ja kutsuja satelee. Sinun ei tarvitse siitä välittää nyt, vaan antautua omalle prosessillesi täydellisen lempeästi ja rauhan kautta kaikkea katsellen. Jätä siis turhat epäilykset ja kysymykset pois mielestäsi ja keskity rauhan kautta hetkiin joissa olet milloinkin. Antaudu kaiken purkautua sinusta esiin ja katsele valintojasi lempeyden kautta.

Näet jo sisäisin silmin kuinka ajatuksen energia toimii ja rakentaa kaiken. Tätä näytetään ja opetetaan sinulle lisää nopeaan tahtiin, sillä alat käyttämään opittuasi lisää luomisen käsityksen selventyessä metodia yhdessä mielessä paljastuvan syyllisyyden ja pelkojen purkamiseen ja samaa tekevät toisetkin näennäisessä erillisyydessä olevat valonjäsentäjät, joka vahvistaa maallisen muutoksen valoaallon laajenemisen vapauttavaa leviämistä kokonaiskuvassanne koskettaen koko maapalloa. Vanha ei pysty jatkamaan enää täällä, tässä paikassa joka kodiksi on tulkittu. Totuudessa tämä mielen tarina on jo tapahtunut (purkautunut) ja nyt on aika antaa mielen palautua takaisin valoa kohti, nähdäkseen olevansa turvassa ja näin harhan menettäessä koko ajan lisää otettaan. Valtarakenteet ovat muuttuneet jo ja se alkaa vasta ajasta käsin katsottaessa hakeutua fyysisen kehon nähtäväksi, sillä totuudessa sellaisia ei koskaan ole ollutkaan. Mieltä rajoittava ajatus alkaa haihtua, joka harhan maailmassa tarkoittaa valtavaa muutosta tavassanne kokea ja ymmärtää kuinka oma voimanne on mahdollista vapauttaa ja paljastua ettei ulkoista voimaa koskaan todella ollutkaan. Voimautumista draaman kautta on näennäisen historianne läpikulkeva teema, joka on joka kerta hiukan erilainen ja nyt lisääntynyt yhteys totuuteen muuntaa tämän kierroksen kokemista ja seurauksia oleellisesti, kun taustalla tehdään valotyötä laajasti samalla vielä sumun verhoa katsovien näkymättömissä. 

Oppiläksyjä on ajassanne paljon pinnalla tällä hetkellä ja maskuliinienergian hyväksymisen kaipaus nousee esiin. Sen omaksi ottaminen ja eheyttämisen vahvistaminen rakkaudessa pehmentää sen ilmentymiä, sekä parantaa haavat joita se näennäisesti on vuosisatoja kantanut. On aika avautua näkemään sen potentiaali herkkyydessään ja antaa sen kasvaa rakkaudessa yhdeksi feminiinienergian kanssa. Antaa anteeksi ja vapauttaa vanhat kaavat uskomuksineen sen näennäisen kuoren mukana. Haarniskaa ei tarvitse enää kantaa, vaan lempeästi sen voi hiljalleen auttaa riisumaan syyllisyyden taakkansa kanssa pois. Erilainen sinä herää tämän myötä vahvistuessaan yhdistymisen mukana kokonaisuuteen, jossa iso osa erillisyyden harhaa pääsee haihtumaan ja tasapaino alkaa palautua. Maallisessa kuvassa tulee aika jolloin ymmärrät miksi tämä on nyt tärkeää huomata. 

Perustavanlaatuinen muutos ei pääse tapahtumaan ilman sisäistä tasapainoa ja osiensa tasavertaista rakastamista, eheyttämistä ja yhdistämistä yhdeksi ensin itsessä, joka luulet olevasi. Kehollisuuden "itsen" kautta tieto levittyy mielessä ja laajenee sen mukana enemmän, kun opitte siitä toimiessanne sisäisen tietonne ohjauksessa yhdistäen, ei erottaen maskuliini- feminiinienergiaanne. Rakastaen kaikkea itsessänne ja kaikkia osianne, joka koskee myös kaikkea näkemäänne. Vain rakkaus voi parantaa sekä yhdistää. 
29.10.2021

Sanoja ei tarvita juuri nyt. Antaudu ilman tarvetta selittää kaikki sinussa tapahtuva nyt. Huomioit paljon kehosi tapahtumia, älä jää kiinni niihin vaan anna kaiken kulkea ja tapahtua vapaasti ja tarpeitta. Kokonaisvaltainen muutos koskettaa sisimpäsi kautta myös matkaasi sekä välinettä maallisessa kuvassa, joten asettuminen tapahtuu myös ulkoisissa asioissa nyt. Sisimpäsi avautuminen ja kokemasi laajentuminen koskettaen olemisen tilan mielen ylittävää laajuutta, saa aikaan välittömiä seurauksia kuvassasi itseäsi koskien. Totuus on valintasi ja se tuo kaiken olevan lähemmäs kokemisesi piiriä. Voit tuntea sen kehollisena kokemuksena kaikkialla ympärilläsi. Kun virittäydyt muutoksen taajuudelle, on tärkeää valita rakkaus pelkojen nostaessa päätään. Valita katsoa kaikkeutta todellisen olemuksesi silmin, antautuen lempeän hyväksyvästi sallimaan itsellesi kaiken olevan jo anteeksiannettua. Toistaa tätä mielellesi oppiaksesi sen ja vapauttaaksesi maallisen kuvan syyllisyys, tuomitseva pelko ja muuntaa kärsimyksen kuvan taustalla oleva pyhyys esiin. Valita nähdä sen laajeneva valo ja antaa sen samalla laajentua kauttasi kokemukseesi.

Pyhäinpäivässä on herätystä palauttaa muistiin yhteys, hengen pyhyys ja valinta nähdä maallisen kuvan takaa loistava maailma. Vapautua ahtaasta raamista jonka olet uskonut olevan itsesi. Olla rajattomammin se mitä et uskonut voivasi olla ja vapautua leikinkin kautta iloon, mielen rentoutumiseen ja antautumiseen keveämmän olemisen tilaan, jotta nyt esiin pyrkivä vapautuisi sinussa etsiytymään paikoilleen. Anna tämän kaiken tapahtua, tartu iloon ja kuuntele samalla sisimmässäsi tapahtuvaa aktivoitumista. Jäsentyminen on nouseva esiin, kun sen aika on. Voimistuminen kaikessa joka tukee tehtävääsi on käynnissä. Anna aikaa itsellesi ja palaa pyhyytesi äärelle itsessäsi ja muissa. Se mitä nyt annat ajatuksin maailmallesi palaa omalle ovellesi vauhdilla, joten rakasta, naura, ole lempeä ja valitse pelkojen sijaan anteeksianto.

Kanavointi
Näennäisesti erilliset kehot ottavat samaa tietoa vastaan hiukan eri muodoissa ja tuovat tietoa kokemasi maailman eri paikkoihin. Kaikki on kuitenkin täydellisessä yhteydessä saatua. Tarkoitus voi näyttää erilaiselle, kuin myös keho ja elämä. Yhteen todelliseen osaasi palautuminen tuo tunnistamisen maailman näennäisten kuvien luokse ja ne alkavat menettämään merkitystään. Alat kokea kuinka heräät näkemään maailman miljoonien kehojen taakse, tuntemaan totuuden ja hahmottaa kuvaa joka sieltä paljastuu. Erillisyyden harha alkaa siten väistyä ja tajunta kokemusten taustalla olevasta tapahtumasta tulla selkeämmäksi.

Tämä muovaa tapaasi ymmärtää kaikkea ja valintojasi toimia erilaisissa tilanteissa.
Syvennä tätä avautuvaa kokonaisuutta ja anna sen johdattaa sellaisen olemisen piiriin, josta et vielä ihan ymmärrä mitään. Tuo kokeminen avautuu hiljalleen laajemmaksi ja tiputtaa egomielesi opettamat ajatukset olemisesta pois. Käsityksesi kaikesta vapautuu ja luominen puhtaasta tietoisuudesta sen mukana.
Yhdistyminen todelliseen itseen antaa vapauden olla reagoimatta tämän maailman asioihin. Tarve hallita niitä väistyy ja antaudut vain seuraajaksi, jolloin mahdollisuus ymmärtää syvempi kokonaisuus vapautuu. Sisäisen näkökyvyn tietoisuus on silloin läsnä ja vahvistuu sen käytön myötä. Tämän maailman tavat alkavat väistyä sinusta ja Todellinen maailma avautua läsnäolevaksi, joka vapauttaa sinut tähän hetkeen, avaa mahdollisuudet puhtaaseen olemiseen sekä valitsemaan sen tiedon joka palvelee Totuutta. Etkä muuta kaipaa valita. Silloin tiedät seuraavan toiminnan kehollesi. Tämä kaikki edistää myös matkavälineesi kunnostumisen, egomielen rajoittamien ajatusten häviämisen siitä. Se eheytyy toimimaan sekä palvelemaan unessa keveämmin, ilman pelkojen projisoimia tiloja. Keho muuttuu, mutta sen rappeutuminen ei ole niin ilmiselvää.

Anteeksiannon prosessi muuttuu, kun alat näkemään kaiken läpi. Se vapautuu kaiken kattavaksi olotilaksi, jolloin tunteiden läpi elämistä ei enää samassa muodossa ole.
Ei ole eriarvoisuutta maailmassa, jota katselet. On vain ajatus johon olet tarttunut vähemmistöistä, vallasta, siitä mitä voima tarkoittaa. Ei ole hyljeksittyjä, kiusattuja, sairaita tai ylivoimaisen "salaisen" voiman käyttöä. Kaikki tämä illuusio on valmis purettavaksi ilman taistelua. Rakkauteen yhdistymällä ja vapauttamalla mielesi maailmaksesi kokemasi uskomuksista. Luopumalla kaikista näennäisen vallan ajatuksista, antaen Totuuden korvata tämä kaikki, tuoda näkökenttääsi selkeänä syyn ja seurauksen tapahtuma joka sinut vapauttaa. Luopuminen näennäisestä alkaa siitä. Silloin antaudut Totuudelle, kuuntelemaan ja katsomaan sen näyttämää maailmaa. Kuvaa joka eheyttää sekä oikaisee valitsemasi kärsimyksen ajatuksen sumentaman tavan katsoa siksi, jollainen se on ikuisuudessa sinussa ollut ja paluu siihen on helpompi kuin siitä näennäisesti irtautuminen. 

Tunnet vastustuksen hiipuvan ja olet valmis palauttamaan tämän valinnan mieleesi. Valmis tuomaan kotisi kauttasi tähän uneen. Heräämään ja laajentamaan tietoisuutta Totuudesta. Auttamaan itseäsi muiden kanssa luopumaan tästä maailmasta ja näkemään sen harhojen ohitse, levittämään valoasi keveydellä ja peloitta. Näennäisesti voi tapahtua vaikka ja mitä, sen enää vaikuttamatta valosi osoittamiin mieliin (näky ykseyden valosäikeistä, jotka osuvat eri kehoihin kuten tähän jossa matkaan ja moneen muuhun. Sinä muoto tarkoittaa meitä kaikkia erillisyyttä kokevia mieliä, jotka valitsemme laajentaa kutsua, oppia ja opettaa ja kaikkia siihen jollain tavoin valmiita yhdistymään sekä ihan kaikkia, koska tämä tieto löytyy meistä kaikista. Näennäisen matkan tehtävien purkautumista esille, reaktioita joita osa ei enää tarvitse ja osa vielä haluaa valita), jotka ovat kääntyneet kohti Totuuden osoittamaa ajatusten tuomaa oppimista, vapautta tunnekuohuista ja kauhuista, pelon näyttämöstä rauhaan, lempeään olemiseen läsnäolossa ja sen kautta kuuntelemiseen. Totuuden ohjauksen vastaanottamiseen ajatuksin, toimin ja tapahtumien syklien kokemisen opin kautta, jotka vahvistavat vapautumista pelon maailmasta valon maailmaan. 

Totuuden laajentamista tähän uneen ja jakamista puhtaasti itselle kaikkien kautta, koska vain näin toimimalla, pakottamatta sen kutsu laajenee näennäisesti kaikissa ja sinussa. Totuuden voi ymmärtää sekä saada vain jakamalla sen. Syventyminen tapahtuu yhdessä. Valon viesti toimii näin, yksilöitä on vain uskomuksien maailmassa ja siten egon ajatus yksilön etenemisestä, jakamisen pelosta, mahdollisuudesta jonkun viedä jotain, edetä jonkun ohitse, varastaa jne.ovat vääristyneitä ohjeita; ajatuksia. Totuuden äänen puoleen kääntyneet mielet opettavat antaessaan sitä kaikille, saaden itse samalla kaiken saman. Puutteen käsitystä ei siinä ole. Ei varovaisuutta muuten kuin valinnassa mitä ajatusta lähtee kuuntelemaan vielä tässä kohtaa ja siten toteuttamaan. Tämäkin sulaa pois, mitä enemmän Totuuden ajatuksia valitsette. Pelkoa siitä ei tarvitse kokea, sillä mitään hätää ei ole, kun joka hetki voitte valita uudestaan Totuuden läsnäolevaksi. 

11.10.2020

Valoverkosto kuvastaa meitä. Koemme olevamme erillisiä, todellisuudessa tuo valoverkko johon voimme näennäisesti yhdistyä on jo se mitä me olemme tässä kokemuksessamme. Kuuntelemalla egomielen tarinaa, koemme olevamme kehoissa, kaukana ja yksin, kuin irti kaikesta. Tuo valojen verkosto kuvastaa todellista yhteyttämme kaikkeen tässä maailmassa olevaan. Se on todellisempi kuva, josta voi nähdä sekä kokea yhteyden jossa todellisuudessa olemme, tuon valoverkonkin kuvan taustalla, täydellisenä kokonaisuutena. Se on annettu mieleemme kuvaksi, joka ohjaa meitä näennäisen kuvamme ulkopuolisen kokemuksen (kehomme) kautta yhdistymään Pyhän Hengen käyttämään väylään, joka on väylä ykseyden laajempaan tietoisuuteen. Sitä kohti kulkemiseen. Tarvitsemme ja luomme kuvia ja Pyhä Henki käyttää luomiamme "linkkejä" Totuutta kohti kulkiessamme.

Tuossa verkossa ovat osana ihan jokainen näennäisesti erillinen taho. Totuuden kutsu valaisee ja näyttää meissä olevan valon sen avulla. Universaali kokemus ohjaa palaamaan kotiin. Se linkittää näennäisen yksilön tekemän työn itsessään ja näin se tapahtuu kokonaisuudessa, eli kaikissa ja mielet alkavat avautumaan, tuntemaan läsnäolevan yhteisen eheytymisen ja se toimii kutsun lailla. Valinta kuulla Todellisen mielen sanomaa avautuu läsnäolevammaksi valon kajastaessa jokaisen sisimmän kautta, eikä mikään tämän maailman syyllisyys, pakenemisen yritykset voi estää tapahtumaa ja kokemus yhteydestä, valon tietoisuudesta on selkeämpää. Sen Totuus pudottaa kaiken muun pois ja on autenttisuudessaan näennäisen tarinan pysäyttävä.

Egon pelkoon tarttuessa sen projisoima polku on aina vain kivisempi, uhriutuvampi ja katkeran sävyinen. Se ei silti pysty mitään muutokselle, jonka valon lisääntyminen tuo. Älä pelkää valoasi, antaudu sen kutsulle ja anna tuon muun näennäisen maailman heijastella mitä tahansa. Sinulla ei ole mitään hätää ja vahvistukset annetaan eteesi, jolloin palaat kuuntelemaan Rakkauden todellista viestiä itsessäsi. Tunnistat sen rauhan ja ohjauksen. Se ei vaadi tai tarvitse mitään, on vain ohjaamassa sinua kotiin. Pois pelkojen maailman kauhuista, turvattomuuden tunteesta ja antaa rakkauden eheyttää mielesi tarinoiden värittämät kuvat Totuudellaan. Et tarvitse mitään mitä maailma näyttäisi tarjoavan; näennäistä kauneuden kuvaa, vallan käsitteitä tai jatkuvaa tarpeiden tulvaa. Sen kaiken alla on Todellinen maailma, jossa ei ole puutteen tai kilpailun käsitteitä. Rauha, runsaus, todellinen rakkaus, vapaus. Vapaus siitä minkä olet itsellesi opettanut tavoitteiden tuomana tarpeena, uskomuksena että olisit vajavainen ja jollain tavoin korjattavissa tämän maailman tarjoamilla tarpeilla. Illuusioilla kiipeämisestä eteenpäin, elämäsi täyttämillä askareilla, jatkuvalla työstämisellä ja ulkoisilla motivaattoreilla.

Katso sisääsi päin. Pysähdy kuulemaan. Antaudu hetkittäin olemaan läsnä sisimpäsi Todellisuudelle, siihen hetkeen jossa koet rauhan ja rakkauden, tarpeen puuttumisen ja kaikki tuntuu olevan läsnä. Sinussa. Tuo hetki on mahdollisuus kääntää maailmasi ympäri; ottaa vastaa jakamalla, oppia opettamalla sitä lisää itsellesi ja koskettaa todellista. Antaa sen ohjata sinua matkallasi kotiin. Antautua sen lahjoille sekä ihmeille, jotka tapahtuvat mielessäsi ja sen kautta tulevat kuvina elämääsi. Yhteytesi vahvistuu ja sitä vahvistetaan mielesi sekä elämäsi kautta erilaisin kokemuksin, joiden kautta alat hahmottamaan mistä tässä kaikessa on kyse. Se voidaan tuoda eteesi sanoin, mutta vain kokemalla ja antautumalla sille itse, voit sen oppia ja silloin opettaa elämäsi kautta eteenpäin, jolloin oma oppimisesi syvenee. Matka on siis alkanut, juuri silloin kun valitset siihen antautua. Ja mikä olisi parempi hetki kuin nyt? Tuo hetki odottaa juuri niin kauan kuin haluat sitä vältellä ja on aina valmis ottamaan pysähtymisesi sen äärelle vastaan, tarjoten sinulle kaiken. Täydellisesti sinulle sopivalla tavalla.

Ota vastaan keveä kulku, ilon vapauttava kokeminen, sisältäsi löytyvä onnellisuuden ymmärrys joka laajenee elämäsi kokemiseen, pysyen aina sisimpäsi osana, vaikka ulkopuolellasi olisi näennäisesti mitä tahansa. Se tuo voiman jaksaa kulkea eteenpäin, rauhan kantamaan sinua ja ilon suurimmankin surun lävitse. Oivalluksen rakkauden maailmasta, jonka jakamalla saat itsellesikin. Kun näet antamasi laajentuvan ihmisissä ympärilläsi, tiedät sen laajenevan sinussa. Ymmärryksesi ottaa askelia ja valintasi kuulla Todellisen ohjaus lisääntyy. Näet kuinka sen kautta toimiminen, sen antamien ajatusten valitseminen laajentaa rakkautta sinussa ja kuinka kokemasi maailma muuttuu kuvastamaan rakkautta koko ajan enemmän.