Yhteistöitä


Yhdistämme voimiamme, jaamme opittua, sekä kanavoitua tietoamme ja valoamme erilaisten kurssien ja tapahtumien muodossa henkistä työtä tekevien eri yrittäjien kanssa. Tällä hetkellä teemme aktiivisesti IIda-Sofia Valonsateen kanssa yhteistöitä. Esim. järjestämme kanavointitilaisuuksia messuilla, sekä tarkoituksena tarjota niitä myös erilaisille ryhmille, kuvaamme tulkintavideoita, sekä henkisistä asioista keskustelua. Piirejä, rentoutuksia, kursseja ja kaikenlaista muuta on tulossa jatkossa myös muidenkin yrittäjien kanssa. 

Pysy siis kuulolla ja halutessasi voit laittaa itsesi sähköpostilistalleni, tai sielunpoluntulkintojen listalle ja saada tietoa tapahtumista suoraan meiliisi.


Yhteiset kotisivumme Iida-Sofia Valonsateen kanssa löytyvät osoitteesta:

 https://www.sielunpoluntulkinnat.net/


Paula Matikainen on lempeydessään ja läsnäolollaan rauhaa tuova energiahoitaja, kanavoija ja aivan maagisen kauniin Metsäntaian Mäntymäellä omistava yrittäjä. Jos kaipaat luonnon äärelle rauhaan, nuotiopiiriin, tai vain avotulen äärelle hiljaisuuteenkin, voin suositella kurkkaamaan sivut, sekä ottamaan yhteyttä ja käymään paikanpäällä kokemassa sen uskomattoman seesteinen tunnelma.

 https://www.paivansadejametsantaika.com/


Iida-Sofia Valonsade välittää viestiä kristusvalosta ja toimii näkijänä astral tv:ssä, sekä myös itsenäisenä yrittäjänä. Hän on hyvin valoisa ja iloa ihanalla tavalla eteenpäin jakava lahjakas näkijä. Hänen suvussaan kulkee molemmin puolin selvätiedolle jo nuorena avautumisen lahja. Oman elämänkokemuksensa viisaudella hän osaa auttaa, sekä kristustietoisuudellaan näkee kentässäsi olevia värejä, sekä saa puhtaana kanava viestiä asiakkailleen. Jos tunnet kutsua ottaa häneen yhteyttä, niin hänet saa kiinni

https://www.iida-sofiavalonsade.fi/


näkijäpalvelunumerosta: 0700 93833 (2.64€ +ppm)

Hänellä on myös somessa erilaisia väyliä, jossa hän jakaa saamaansa kanavoitua tietoa, päivystys aikatauluaan ja tietoa muistakin palveluistaan. Tässä muutama linkki:


https://www.instagram.com/iidasofiavalonsade/?hl=fi

Tässä yhteistyössä käyttämämme facebook sivusto, sekä yhteiset kotisivumme, josta voit myös lukea palveluistamme ym. 

https:www.facebook.com/sielunpoluntulkinnat/

https:www.instagram.com/sielun_polun_tulkinnat/Ulrika Hannula on ihana valon lähettiläs, energiahoitoja ja valon tietoa välittävä ihminen. Hän on jo lapsuudesta asti tehnyt energeettistä hoitoa ihmisille ja hänen läsnäolonsa onkin ihmeellisen puhdistavaa, mahdollistaen asiakkaiden valmiustason mukaan puhdistumisen, sekä eheytymisen alkamisen prosessin. Voin suositella hänen energiahoitojaan, sekä muitakin palveluita sydämellisesti. Hän myös tekee intuitiivisesti rumpukapuloita, jotka ovat upeita, sekä luonnollisista materiaaleista tehtyjä. Hän on taiteilija monellakin tavalla, tuottaen myös aivan ihania ihmisyydessä eri tilanteisiin tukea antavia öljyjä. Tässä Ulrikan kotisivut:

https://www.kuudesulottuvuus.fi/ulrika


Käy kurkkaamassa!