Palveluni

Kanavointi tai tulkinta


Kaipaamaasi asiaan viestiä, joka välittyy kauttani. Voit tilata joko kirjallisen kanavoinnin, varata suullisen tulkinnan joko puhelimitse tai tapaamisen. Katson läsnäolevan hetken energiassasi näkyvää, sekä asioita joihin kaipaisit tietoa.

 Aina ei välttämättä anneta tietoa, jos kasvun kokemuksesi kannalta on tarpeellista olla näyttämättä liikaa (opimme joskus syvemmin asioita itse koetun tapahtumasarjan kautta, jolloin oivallus auttaa meitä ymmärtämään sekä oppimaan tarvittavan), silloin viestiä saatetaan antaa johonkin muuhun asiaan. 

Mitään ei ole kiveen kirjoitettu, joten aina on mahdollista muuttaa suuntaa. Selvänäköisessä tulkinnassa kerrotaan mahdollisuuksista, jotka näkyvät ympärilläsi juuri kyseisessä hetkessä. Se ei kerro välttämättä tartutko niihin, mutta avaa ne eteesi tai tuo vahvistusta sinulle tietoon, sekä suuntaan johon olet itsekin jo kosketuksissa. 

Peter Hess äänimaljahieronta


Äänimaljahieronta perustuu maljoista lähtevään pehmeään värähtelyyn, joka hellävaraisesti liikkuessaan hieroo kehoa sisältäpäin nesteen välityksellä ja pääsee paikkoihin joihin sormet eivät yletä. 

Aikuisen kehosta noin 50-70% on vettä, joten äänen värähtely pääsee kulkemaan solutasolle asti. Maljojen harmonisoiva, humiseva äänimaailma rauhoittaa mieltä ja onkin sanottu sen vievän mielen jopa kohtuaikaan asti. Turvallinen, lämmin olotila jota maljojen paino keholla lisää, vapauttaa mielen rentoutumaan jolloin myös keho rentoutuu. Yhdessä nämä värähtelyn kanssa luovat kokonaisvaltaisen rentoutumisen tilan. Äänimaljahieronnassa ollaan aina omat vaatteet päällä. 


Ensimmäisellä kerralla keskustelua on enemmän, jos maljat eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja. Alkuun tehdään vain perus äänimaljahierontaa. Maljoilla voi tehdä erilaisia kokonaisuuksia (rauhoittavia tai virkistäviä jne.), mutta perus periaate on; vähemmän on enemmän. Silloin mieli pääsee rauhoittumaan tutun ja jo turvalliseksi koetun kokonaisuuden parissa. 

Sointukylpy


Sointukylpy on ryhmälle tehtävä äänirentoutus. Siinä asetutaan mukavaan asentoon maaten tai istuen, antautua harmonisten äänten sekä värähtelyn maailmaan. 

Äänimaljoja voi olla useampia erilaisia ja eri kokoisia, sekä gongi. Maljoja sekä gongia soitetaan erilaisilla malleteilla, saaden äänimaailmasta rikas ylä- ja alaäänten kirjolla, kuitenkin lempeästi niitä soittamalla.

Henkisen kasvun piiri

Ryhmän tuki omassa henkisessä kasvussa on iso. Muutaman ihmisen ryhmässä luottamuksella jaettua, koettua ja opittua. Joskus voi tuntua ettei lähipiirissä ole ketään, jonka kanssa voisi puhua syvemmistä asioista, tukea toisiaan intuitiivisen tietonsa pohjalta ja katsella yhdessä mieltä vaivaavia asioita henkisestä näkökulmasta. Saattaa myös olla hetkiä, ettei itse jaksa selittää itseään kenellekään, varsinkaan jos peilaa omia pelkojaan ja epäilystään lähipiiristään.


Se mikä on tärkeintä, on mitä valitset ajatella, toimia ja puhua, koska sitä opetat itsellesi lisää. Ohjaan ryhmässä katsomaan asioita eri perspektiivistä, löytämään yhteyden sisimpäsi äänelle, sieltä nousevien ajatuksien äärelle ja siten opettamaan itseäsi lisää elämäsi kautta syvemmän totuuden tiedolle. Läsnäolon mahdollisuuksille, jolloin avaudut Pyhälle Hetkelle ja sitä kautta inspiroivien ajatusten ohjaukseen.


Vain jakamalla saamansa voi saada sen itse. Kauttani välittyy selvätietona viestiä, jota puhumalla välitän tietoa sekä avaan todellisen näkökyvyn kautta mahdollisuuden katsoa elämää rakkauden näkökulmasta käsin.

Yksilövalmennus

Tukea omalle tiellesi arjen keskellä. Puhe- sekä viestiyhteys tilanteissa, joissa kaipaat selkeyttä ja syvempää näkökulmaa sekä opastusta nähdä tapahtumien taakse. Ohjausta syvemmän totuuden viestien kautta, jotka kauttani selvätietona välittyvät.


Halu löytää vahvempi yhteys todelliseen itseesi, sisäisen tietosi luokse kutsuu, etkä ehkä tiedä mistä löytäävahvemmin tiesi sen luokse. Se mitä valitsemme ajatella, ohjaa toimiamme ja ne yhdessä opettavat itsellemme lisää samaa.


Todellisen anteeksiannon tiedostaminen, sekä valitseminen ja sitä kautta itselleen opettaminen ovat avaimia purkaa vanhaa. Elämän kulussa voi tarvita apua, jotta oppisi muuttamaan suuntaa, näkemään syvemmän totuuden ja sitä kautta löytää henkisemmän, syvemmän tavan elää.

Tapahtumat

Vapaus olla oma itsesi-kurssi

Yksinään voi tuntua hankalalle löytää eri perspektiiviä opittujen mallien ja ajatusten ohitse ja löytää innoittuneita ajatuksia, ymmärtää todellisen näkökyvyn merkitys sekä syvyys. Jokaisella meillä on oma tiemme sekä tehtävämme tässä maailmassa. Ohjaus sekä ryhmän tuki usein auttavat eteenpäin jokaisen matkaa. Todellisen anteeksiannon keino ohjaa katseen syvemmälle itseesi ja avaa mahdollisuuden todella purkaa mennyt, vaihtaa suuntaa ja löytää syvä mielenrauha osaksi elämääsi. Se vapauttaa mahdollisuuden ymmärtää Todellinen, ainoa kysymys, jota emme ole tajunneet itseltämme kysyä. Sen avulla onnellisuuden, rakkauden ja kaiken taustalla olevan Totuuden oivaltaminen tulee lähemmäksi joka kerta, kun siihen antautuu. Mahdollisuus löytää Todellinen itsesi, vapaus olla todella itsesi.

Järjästämme Lotta Kvistin kanssa kolme viikonloppua sisältävän kurssin Vapaus olla oma itsesi, pk-seudulla Viisauden Tilassa Talinrannassa Taiteentekijäntie 8.

Kurssiviikonloput ovat lauantaisin ja sunnuntaisin:

13.-14.3.

10.-11.4. ja

22.-23.5.

Kurssilla saat erilaisia keinoja eri mielentilojen muuntamiseen ja asioiden laajempaan ymmärtämiseen. Käymme kurssilla luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä läpi henkilökohtaisia kipukohtiasi, jotta eheytyminen voisi alkaa, voisit nähdä tunteiden ja elämäntapahtumiesi taakse ja kokea vapautumista. Ohjaamme erilaisin harjoituksin sinua yhdistymään vahvemmin sisäisen rauhasi lähteelle. Opettamamme metodit on tarkoitettu sinulle jatkuvaksi osaksi elämän matkaasi.

Kurssilta saat/opit:

- todellisen anteeksiannon keinoja

- energiahoidon perusteet ja hoitoharjoituksia

- selvänäköisyyteesi yhdistymistä ja näkökyvyn vahvistamista

- ohjattuja meditaatioita ja syvärentoutuksia, joissa käytämme muun muassa äänimaljoja (Peter Hess)

- kurssien välissä 2 x 60 min henkilökohtaista valmennusta puhelimitse tai Zoomin kautta

- harjoituksia tehtäväksi kotiin tapaamiskertojen välissä

Hinta: 370 €/viikonloppu (185 €/pvä klo 10-17 sisältäen tunnin ruokatauon. Hinta sis. 24 % alv). Voit maksaa joko kerralla ennen kurssia tai ennen jokaista viikonloppua. Mukaan mahtuu 8-10 henkilöä.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset Marna Karvinen 0415057786 karvinen.marna@gmail.com 
tai Lotta Kvist 0456313587 lotta@lottakvist.fi